HVEM ER BROSBØL HENRIKSEN

Knitting by BrosbølHenriksen er et samarbejde mellem os søstre, Rikke Krolak-Henriksen og Siiri Nathalie Brosbøl.

​Hele vores liv har vi interesseret os for det kreative univers og har begge strikket i mange år. Vi har begge lært os selv at strikke ved at se på videoer på Youtube eller ud fra billeder som vi så fortolker på vores måde. Det er der kommet mange sjove og unikke designs ud af.

 

Vores designs kommer ofte til verden mens Rikke sidder og strikker. Herefter overlades designet til Siiri, som så fortolker det i ord.

Med Knitting by Brosbøl Henriksen vil vi gerne gøre det muligt for alle at komme i gang med at skabe deres egne versioner af vores unikke designs.

Vores designs afspejler vores glæde for det simple strik med sans for detaljen.

Velkommen til vores univers og vi håber at kunne inspirere dig til at komme i gang med at udleve din strikkeglæde!

Hvis du har spørgsmål eller kommentarer, er du altid velkommen til at skrive til brosboel.henriksen@gmail.com eller via vores kontaktformular. Hvis du har et specifikt strikkerelateret spørgsmål til en af vores opskrifter må du som udgangspunkt forvente et par dages svartid.

Vi gør opmærksom på at opskrifterne kun er til privat brug og ikke må udnyttes kommercielt. Opskrifterne må ikke kopieres, videresælges eller omfordeles. Systematisk salg af produkter lavet efter opskriften må ikke finde sted.

"Jeg elsker at nørde med opskrifterne og gøre dem til små historier i sig selv"

Småt er godt

"Jeg elsker farver og den lille detalje der giver det ekstra særlige"

Detaljen tæller